Vägra vägra stress & bli mer effektiv

cropped-instalogga-1.jpg
I samarbete med coachcom erbjuder All about life en kurs i personlig effektivitet. Effektivitet har alltid varit en av mina styrkor och hjärtefrågor. Men hur kan vi göra ett gott arbete och samtidigt må bra. Kanske det är mer aktuellt än någonsin i dagens arbetsliv som ställer höga krav och många känner sig stressade eller redan lider av stressrelaterad ohälsa. Arbetsgivaren har alltid ett ansvar för en rimlig arbetsbelastning men det finns mycket som vi kan påverka själva för att skapa ett bättre arbetsliv.

Målet med kursen är att ge medarbetarna en större känsla av eget ansvar och att de kan påverka sin situation.
Vill du att jag Johanna Gottberg (All about life) och Mia Lehndal (Coachcom) kommer till din arbetsplats och ger er nycklarna till ett skönare arbetsliv, läs mer via länken:
Kursen är skapad av coachcom.
http://www.coachcom.se/personligeff…

“ Det är dags för att vi börjar ta ansvar för det kollektiva beroendet av att ständigt vara överbokade, med andan i halsen, hjärtklappning, hyperaktiv hjärna och ett stresspåslag som bränner ut våra kroppsliga resurser i förtid och gör oss mycket mer korkade och ineffektiva än vad vi faktiskt är.” – Mia Lehndal

Johanna är ekonom med bakgrund inom offentlig förvaltning som chef och medarbetare. Hon har många års erfarenhet av rehabilitering tillbaka till arbetslivet från sjukskrivning. Hon har mött många människor som drabbats av ohälsa orsakad av höga krav både på arbetet och privat. Där började hennes längtan efter att arbeta med att ge människor verktyg för att påverka sin situation. Att få ett skönare liv. 2015 utbildade hon sig till coach och startade därefter All about life som bland annat erbjuder coachtjänster till privatpersoner och företag. Hon har gått kurser för sin egen personliga utveckling och brinner för ett hållbart effektivt arbetsliv där både verksamheten och människan får plats.
Mia grundade coachcom 2006. Verksamheten består av coaching, coach- och ledarskapsutbildningar, inspirationsföreläsningar, kurser i personlig utveckling och yoga. Hon har en yrkesbakgrund inom kommunikation i olika former, både i vinstdrivande företag och ideella organisationer. Hon har under många år gått mängder med kurser i personlig utveckling, både i Sverige och utomlands. Hon har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och är certifierad coach med dubbla utbildningar.

Välkommen och begär offert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *