Stinky

Kan du betrakta din inre röst ur en objektiv synvinkel? Vad heter din inre röst som kan sabotera för dig?

Min heter Stinky.

Bör, måste, ska är Stinkyspråk. Prova att byta ut detta mot jag vill, jag väljer att inte, jag vill hellre.

Stinky kan säga en massa saker som inte kommer av kärlek & omtanke om dig och vad du vill.

För ut din Stinky ur huvudet och ut i ljuset. Ös ljus & kärlek över honom.

Min Stinky får finnas där, men inte bestämma. Jag tämjer honom med min omtanke om honom. När han kommer fram får han vara med men inte bestämma. Ibland får han sitta i min handväska. Han är inte helt nöjd då. Ibland ropar han högt, trilskas och vill fram och bestämma allt. Han är nog väldigt rädd för att han ska förlora kontrollen.

Var uppmärksam på din Stinky. Det är inte han som är du.

 

stinky

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *