Peaceful living

För mig, det mest eftertraktade målet av dem alla. Då spelar det liksom inte lika stor roll vad jag gör. Allt annat får en underordnad betydelse och blir inte lika viktigt. Då är det skönt att bara sitta och blunda och vara med sig själv. Vad är det för vits att göra saker om man inte är i ett behagligt tillstånd under tiden, tänker jag.

Facebook, sociala medier svämmar över av tips & råd på hur man uppnår frid och ett lyckligt liv. Den här klingade ann i mig och innehåller flera kloka råd. Visst är det spännande med klokhet och visdom – när vi hör dem så känns de så självklara, så sanna, så utom all tvivel.

Mitt absolut främsta råd på vägen till mer harmoni i livet är att tillbringa mer av sin tid i varandet. Börja där. Var i ett vaket medvetet tillstånd, men gör ingenting aktivt. Lägg dig på mattan i vardagsrummet, slappna av och rikta medvetandet inåt. Sätt dig på en stubbe i skogen eller rätt upp och ner i en stol. Stanna upp. Andas, slappna av. Var med dig själv. Den viktigaste personen i ditt liv. Lyssna och iaktta nyfiket, vad finns där inne. Din egen sanning. Jorden kommer att fortsätta snurra ändå, var så säker, du behöver inte vara där ute och trycka på hela tiden 🙂 Testa vetja!

 

FullSizeRender 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *